Nutriční hodnoty (Salát s jogurtovo-česnekovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 537 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 0,64 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,37 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,50 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
různý druh salátu (já dala rukolu) | Salát hlávkový čerstvý | |
250 g 250 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 250 g |
krůtí maso (a různé koření na něj - já dala sůl, pepř, worcester, kajenský pepř) | Krůta prsa bez kůže | |
máslo na orestování masa | Máslo kravské | |
jogurt bílý (jakýkoliv) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
gervais (já dala pažitkový) | Sýr gervais 30% t. v s. | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |