Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí směs s tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 126 kJ / 1 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,81 g |
Tuky | 11,36 g |
– nasycené | 3,13 g |
– nenasycené | 6,59 g |
–– mononenasycené | 4,36 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 7,76 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 30,60 g |
– cukry | 15,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 sterilizovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
sterilizovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 lžíce 1 lžíce worcestru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
2 2 tatarky v sáčku | Tatarská omáčka |