Nutriční hodnoty (Vejce nakládaná v červeném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 532 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,91 g |
Tuky | 32,17 g |
– nasycené | 8,13 g |
– nenasycené | 15,03 g |
–– mononenasycené | 11,43 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 9,27 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 8,84 g |
Sacharidy | 94,43 g |
– cukry | 79,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
2 lžičky 2 lžičky hřebíčků | Hřebíček | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčicových semínek | ||
2 2 hvězdičky badyánu | Badyán | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
250 ml 250 ml vaříci vody | Voda | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
200 ml 200 ml vínneho červeného octa | Ocet lihový | 200 ml |
300 g 300 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 300 g |