Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory opékané na špeku, sypané nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 520 kJ /
841 kcal
Bílkoviny7,90 g
– z toho živočišné bílkoviny2,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,92 g
Tuky71,65 g
– nasycené34,86 g
– nenasycené35,71 g
–– mononenasycené30,60 g
–– polynenasycené5,11 g
––– omega 30,11 g
Vláknina5,93 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,40 g
Sacharidy38,64 g
– cukry2,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 225 g
70-100 g 70-100 g špeku Špek 85 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
strouhaná niva Niva 50% t. v s.
koření na americké brambory Grilovací koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.