Nutriční hodnoty (Brambory opékané na špeku, sypané nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,92 g |
Tuky | 71,65 g |
– nasycené | 34,86 g |
– nenasycené | 35,71 g |
–– mononenasycené | 30,60 g |
–– polynenasycené | 5,11 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 5,93 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 38,64 g |
– cukry | 2,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 225 g |
70-100 g 70-100 g špeku | Špek | 85 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
strouhaná niva | Niva 50% t. v s. | |
koření na americké brambory | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |