Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na uzeném a zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 668 kJ /
638 kcal
Bílkoviny69,94 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,24 g
Tuky13,85 g
– nasycené3,49 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,62 g
–– polynenasycené1,38 g
––– omega 30,06 g
Vláknina20,14 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 6,59 g
Sůl16,00 g
Sacharidy50,60 g
– cukry42,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře naporcované nebo čtyři kuřecí stehna či čtvrtky Kuře
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
koření na kuře nebo sušená paprika, pepř, drcený kmín a sušený česnek Grilovací koření
500 g 500 g kysaného zelí - okapaného Zelí bílé kvašené 500 g
1 - 2 lžíce 1 - 2 lžíce cukru krupice - dle chuti Cukr bílý 18 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 cibule velká (nebo dvě malé) Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g uzeného masa dle chuti (bok bez kosti, plec, krkovička) Vepřová plec uzená 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.