Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý salát z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 339 kJ /
1 276 kcal
Bílkoviny7,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,60 g
Tuky120,81 g
– nasycené15,12 g
– nenasycené94,83 g
–– mononenasycené27,12 g
–– polynenasycené67,71 g
––– omega 31,50 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,05 g
Sacharidy36,35 g
– cukry33,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule, větší, jemně pokrájená
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
300 g 300 g červené řepy - uvařené ve slupce doměkka, oloupané Červená řepa čerstvá 300 g
150 g 150 g majonézy nebo zakysané smetany Majonéza 150 g
150-200 g 150-200 g nakládaných okurek - drobně pokrájených Okurka polní zavařená 175 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.