Nutriční hodnoty (Rychlý salát z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 339 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
Tuky | 120,81 g |
– nasycené | 15,12 g |
– nenasycené | 94,83 g |
–– mononenasycené | 27,12 g |
–– polynenasycené | 67,71 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 36,35 g |
– cukry | 33,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule, větší, jemně pokrájená | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
300 g 300 g červené řepy - uvařené ve slupce doměkka, oloupané | Červená řepa čerstvá | 300 g |
150 g 150 g majonézy nebo zakysané smetany | Majonéza | 150 g |
150-200 g 150-200 g nakládaných okurek - drobně pokrájených | Okurka polní zavařená | 175 g |