Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křenová omáčka s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 052 kJ /
490 kcal
Bílkoviny13,83 g
– z toho živočišné bílkoviny7,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,23 g
Tuky25,24 g
– nasycené15,84 g
– nenasycené7,99 g
–– mononenasycené6,42 g
–– polynenasycené1,57 g
––– omega 30,30 g
Vláknina11,73 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 523 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy47,30 g
– cukry35,98 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 400 g vepřové plece, na kostky pokrájené
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej nebo sádlo Olej řepkový
1 1 cibule - větší Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g červené řepy oloupané, hrubě nastrouhané Červená řepa čerstvá 300 g
4-5 lžic 4-5 lžic strouhaného čerstvého křenu (dle jeho chuti a síly) Křen čerstvý 67.5 g
cca 300 ml 300 ml vývaru Vývar hovězí 300 ml
200 g 200 g husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.