Nutriční hodnoty (Zapečená zelenina s bramborem (bez tuku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 8,23 g |
– nasycené | 2,05 g |
– nenasycené | 3,63 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 7,85 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 33,55 g |
– cukry | 14,55 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
½ květáku i s mladými listy | Květák čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 ml 150 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 150 ml |
provensálské bylinky | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |