Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavý květákový bramborák s hráškem a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 331 kJ /
1 035 kcal
Bílkoviny39,04 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,68 g
Tuky16,23 g
– nasycené3,70 g
– nenasycené7,06 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,46 g
––– omega 30,16 g
Vláknina25,92 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 264 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy171,80 g
– cukry10,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g brambor Brambor zimní 1000 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
4 stroužky 4 stroužky prolisovaného česneku Česnek čerstvý 28 g
majoránka Majoránka sušená
nať z jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
drcený kmín Kmín mletý
½ nasekaného menšího květáku Květák čerstvý
mletý černý pepř Pepř černý mletý
zmražený hrášek s mrkví Hrášek zelený
olej Olej řepkový
kukuřičná strouhanka Strouhanka kukuřičná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.