Nutriční hodnoty (Křupavý květákový bramborák s hráškem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 331 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,68 g |
Tuky | 16,23 g |
– nasycené | 3,70 g |
– nenasycené | 7,06 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,46 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 25,92 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 171,80 g |
– cukry | 10,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 stroužky 4 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
nať z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
½ nasekaného menšího květáku | Květák čerstvý | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
zmražený hrášek s mrkví | Hrášek zelený | |
olej | Olej řepkový | |
kukuřičná strouhanka | Strouhanka kukuřičná |