Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená kedlubna s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 929 kJ /
1 417 kcal
Bílkoviny130,84 g
– z toho živočišné bílkoviny105,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,74 g
Tuky49,61 g
– nasycené20,89 g
– nenasycené21,88 g
–– mononenasycené17,63 g
–– polynenasycené4,24 g
––– omega 30,30 g
Vláknina71,25 g
Cholesterol 397 mg
Sodík 1,34 g
Sůl2,98 g
Sacharidy78,55 g
– cukry40,00 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa mix Vepřová plec 500 g
250-300 g 250-300 g oloupané kedlubny Kedluben čerstvý 275 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
cca 2 lžíce 2 lžíce kari Kari 30 g
olej Olej řepkový
sůl nebo sojová omáčka Sůl mořská
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
cca 200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
jíška, hladká mouka nebo solamyl Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.