Nutriční hodnoty (Dušená kedlubna s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 929 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,74 g |
Tuky | 49,61 g |
– nasycené | 20,89 g |
– nenasycené | 21,88 g |
–– mononenasycené | 17,63 g |
–– polynenasycené | 4,24 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 71,25 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 78,55 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa mix | Vepřová plec | 500 g |
250-300 g 250-300 g oloupané kedlubny | Kedluben čerstvý | 275 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
cca 2 lžíce 2 lžíce kari | Kari | 30 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl nebo sojová omáčka | Sůl mořská | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
cca 200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
jíška, hladká mouka nebo solamyl | Mouka pšeničná hladká |