Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Krupník"- zapečené kroupy nejen s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 884 kJ /
3 318 kcal
Bílkoviny99,25 g
– z toho živočišné bílkoviny37,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,85 g
Tuky60,55 g
– nasycené32,90 g
– nenasycené25,60 g
–– mononenasycené12,38 g
–– polynenasycené13,22 g
––– omega 30,98 g
Vláknina67,45 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 2,24 g
Sůl5,10 g
Sacharidy564,75 g
– cukry32,35 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g krup - uvařených Kroupy ječné 600 g
500 g 500 g brambor - uvařených Brambor zimní 500 g
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
250 g 250 g pikantní klobásy - maďarská, papriková... Klobása 250 g
1 1 sklenice zeleninového leča - velká sklenice nebo dvě menší Zelenina směs sterilovaná
sůl nebo grilovací koření s obsahem soli Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
olej nebo sádlo na vymazání pekáče Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.