Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Olivové bandůrky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 208 kJ /
528 kcal
Bílkoviny28,14 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky43,93 g
– nasycené8,50 g
– nenasycené28,72 g
–– mononenasycené24,13 g
–– polynenasycené4,59 g
––– omega 30,11 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,63 g
Sacharidy3,89 g
– cukry0,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15 15 vrchovatých lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká
5 5 vrchovatých lžic celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá
5 5 vrchovatých lžic kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 sáček 1 sáček sušeného droždí +špetka cukru Droždí sušené 7 g
2 dl 2 dl vlažné vody Voda 200 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 sáček 1 sáček zelených oliv s paprikou Olivy čerstvé nezralé
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.