Nutriční hodnoty (Olivové bandůrky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 43,93 g |
– nasycené | 8,50 g |
– nenasycené | 28,72 g |
–– mononenasycené | 24,13 g |
–– polynenasycené | 4,59 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,63 g |
Sacharidy | 3,89 g |
– cukry | 0,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 15 vrchovatých lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
5 5 vrchovatých lžic celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | |
5 5 vrchovatých lžic kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 sáček 1 sáček sušeného droždí +špetka cukru | Droždí sušené | 7 g |
2 dl 2 dl vlažné vody | Voda | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 sáček 1 sáček zelených oliv s paprikou | Olivy čerstvé nezralé | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |