Nutriční hodnoty (Bramborové pyré s hořčicí a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 422 kJ / 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 4,72 g |
– nasycené | 2,73 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 1,14 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 107,99 g |
– cukry | 16,79 g |
––– laktóza | 10,79 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
220 ml 220 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 220 ml |
1 1 1/2 lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
1 1 1/2 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | |
1/2 1/2 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý |