Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové pyré s hořčicí a křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 422 kJ /
579 kcal
Bílkoviny19,49 g
– z toho živočišné bílkoviny7,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky4,72 g
– nasycené2,73 g
– nenasycené1,25 g
–– mononenasycené1,14 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,09 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 124 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy107,99 g
– cukry16,79 g
––– laktóza10,79 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
sůl Sůl mořská
220 ml 220 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 220 ml
1 1 1/2 lžíce másla Máslo kravské 1 g
1 1 1/2 lžíce pikantní hořčice Hořčice dijonská
1/2 1/2 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.