Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarská fazolová polévka s bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie444 kJ /
106 kcal
Bílkoviny6,67 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,33 g
– nasycené4,67 g
– nenasycené2,67 g
–– mononenasycené0,67 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
sádlo Sádlo vepřové
cibule Cibule čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 1 konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
majoránka Majoránka sušená
mletá paprika Paprika červená sušená
klobása Klobása
uvařené brambory Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.