Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 990 kJ /
476 kcal
Bílkoviny19,88 g
– z toho živočišné bílkoviny5,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,32 g
Tuky25,67 g
– nasycené5,46 g
– nenasycené19,87 g
–– mononenasycené16,26 g
–– polynenasycené3,61 g
––– omega 30,05 g
Vláknina16,56 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 509 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy34,96 g
– cukry11,72 g
––– laktóza0,19 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 PL 2 PL hl. mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
150 g 150 g květáku Květák čerstvý 150 g
150 g 150 g brokolice Brokolice čerstvá 150 g
vývar nebo voda Vývar hovězí
1 kostka 1 kostka bujónu Bujón hovězí 10 g
1 trojúhelníček 1 trojúhelníček taveného sýra Sýr tavený 12 g
muškátový květ Muškát květ sušený
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl (není třeba - dle síly vývaru) Sůl mořská
Fishkeks - rybičky Sardinky v oleji

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.