Nutriční hodnoty (Veprový kotlet Štěpán)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 221 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,43 g |
Tuky | 39,68 g |
– nasycené | 6,29 g |
– nenasycené | 30,98 g |
–– mononenasycené | 26,32 g |
–– polynenasycené | 4,66 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 28,97 g |
– cukry | 5,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 PL 3 PL hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
bujón nebo voda + 1/2 KL sypkého bujonu | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |