Nutriční hodnoty (Hruška na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 616 kJ / 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,65 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,33 g |
– cukry | 23,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
červené víno (podle potřeby) | Víno červené suché | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
kompotované višně | Višně zavařené | |
lístky lístky máty | Máta peprná list čerstvá |