Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruška na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie616 kJ /
147 kcal
Bílkoviny1,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,08 g
Tuky0,65 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,39 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,33 g
– cukry23,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
2 2 hřebíčky Hřebíček
červené víno (podle potřeby) Víno červené suché
cukr (podle chuti) Cukr bílý
kompotované višně Višně zavařené
lístky lístky máty Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.