Nutriční hodnoty (Perníkové nudle (těstoviny) s povidlovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 021 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,41 g |
Tuky | 5,35 g |
– nasycené | 1,39 g |
– nenasycené | 1,91 g |
–– mononenasycené | 0,82 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 15,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 190,10 g |
– cukry | 32,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 250 g 250 g širokých nudlí | Nudle pšeničné | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
60 - 80 60 - 80 g perníku na strouhání | Perník | |
máslo | Máslo kravské | |
cca 3 lžíce 3 lžíce švestkových povidel | Povidla | 69 g |
černý čaj , rum, likér... | Čaj černý | |
zakysaná smetana nebo šlehačka | Smetana kravská zakysaná 12% |