Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy den a noc)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 654 kJ /
5 892 kcal
Bílkoviny102,50 g
– z toho živočišné bílkoviny35,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,94 g
Tuky246,28 g
– nasycené84,79 g
– nenasycené144,87 g
–– mononenasycené109,28 g
–– polynenasycené35,59 g
––– omega 38,85 g
Vláknina46,65 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 971 mg
Sůl2,80 g
Sacharidy793,16 g
– cukry364,96 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
120 g 120 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 120 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
5 lžic 5 lžic vlažné vody Voda 90 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
5 lžic 5 lžic vlažné vody Voda 90 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4-5 4-5 jablek Jablko čerstvé 675 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.