Nutriční hodnoty (Květák (brokolice) po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 180 kJ / 1 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,45 g |
Tuky | 105,96 g |
– nasycené | 32,62 g |
– nenasycené | 59,65 g |
–– mononenasycené | 45,53 g |
–– polynenasycené | 14,13 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 46,03 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 89,63 g |
– cukry | 61,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 800 g 800 g květáku - předvařeného | Květák čerstvý | 800 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
80 g 80 g mrkev - hrubě nastrouhaná | Mrkev čerstvá | 80 g |
80 g 80 g celeru - hrubě nastrouhaného | Celer bulva čerstvá | 80 g |
80 g 80 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 80 g |
olej | Olej řepkový | |
3 - 4 3 - 4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
300 g 300 g oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
cca 2 lžičky 2 lžičky italského koření nebo dle chuti trochu bazalky, oregana... | Provensálské koření | 10 g |
sýr - není nutný | Sýr kravský tvrdý 30% |