Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák (brokolice) po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 180 kJ /
1 955 kcal
Bílkoviny140,83 g
– z toho živočišné bílkoviny110,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,45 g
Tuky105,96 g
– nasycené32,62 g
– nenasycené59,65 g
–– mononenasycené45,53 g
–– polynenasycené14,13 g
––– omega 30,45 g
Vláknina46,03 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,36 g
Sacharidy89,63 g
– cukry61,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 800 g 800 g květáku - předvařeného Květák čerstvý 800 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
80 g 80 g mrkev - hrubě nastrouhaná Mrkev čerstvá 80 g
80 g 80 g celeru - hrubě nastrouhaného Celer bulva čerstvá 80 g
80 g 80 g rajského protlaku Protlak rajčatový 80 g
olej Olej řepkový
3 - 4 3 - 4 vejce Vejce slepičí 245 g
300 g 300 g oloupaných rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
sůl Sůl mořská
cca 2 lžičky 2 lžičky italského koření nebo dle chuti trochu bazalky, oregana... Provensálské koření 10 g
sýr - není nutný Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.