Nutriční hodnoty (Fazole na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 284 kJ / 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 45,55 g |
– nasycené | 3,78 g |
– nenasycené | 39,70 g |
–– mononenasycené | 27,91 g |
–– polynenasycené | 11,79 g |
––– omega 3 | 3,65 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,60 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
540 g 540 g sterilovaných fazolí (černé oko) | Fazole bílé sterilované | 540 g |
120 ml 120 ml vývaru (z uzeného masa) | Vývar masový | 120 ml |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |