Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazole na cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 284 kJ /
546 kcal
Bílkoviny4,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky45,55 g
– nasycené3,78 g
– nenasycené39,70 g
–– mononenasycené27,91 g
–– polynenasycené11,79 g
––– omega 33,65 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,60 g
– cukry16,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
540 g 540 g sterilovaných fazolí (černé oko) Fazole bílé sterilované 540 g
120 ml 120 ml vývaru (z uzeného masa) Vývar masový 120 ml
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.