Nutriční hodnoty (Batátové gnocchi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,75 g |
Tuky | 3,50 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 1,75 g |
–– mononenasycené | 0,53 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 22,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 127,75 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký batát (zhruba 500-600 g) | Batáty neloupané | |
150-200 g 150-200 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 175 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek |