Nutriční hodnoty (Kapustičková polévka z Brna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,82 g |
Tuky | 1,82 g |
– nasycené | 0,52 g |
– nenasycené | 1,09 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,97 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 25,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 59,62 g |
– cukry | 25,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
20 g 20 g celeru | Celer bulva čerstvá | 20 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 3 pórky (kolečka + trochu “listí“ ) | Pórek čerstvý | |
4 4 keříková rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
½ Č L L mletého pepře | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |