Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustičková polévka z Brna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 501 kJ /
359 kcal
Bílkoviny15,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,82 g
Tuky1,82 g
– nasycené0,52 g
– nenasycené1,09 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,97 g
––– omega 30,00 g
Vláknina25,71 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy59,62 g
– cukry25,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kapustiček Kapusta růžičková čerstvá 300 g
20 g 20 g celeru Celer bulva čerstvá 20 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 3 pórky (kolečka + trochu “listí“ ) Pórek čerstvý
4 4 keříková rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 cibule (větší) Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
½ Č L L mletého pepře Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.