Nutriční hodnoty (Piškotová bublanina s višněmi a višňovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 8 098 kJ / 1 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 32,24 g |
– nasycené | 7,68 g |
– nenasycené | 15,00 g |
–– mononenasycené | 11,40 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 353,60 g |
– cukry | 204,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
5 lžic 5 lžic horké vody | Voda | 90 ml |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g hrubé mouky + na obalení višní | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
sklenice sklenice kompotovaných višní | Višně zavařené | |
lžička lžička solamylu na omáčku | Bramborový škrob | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
pikao v tubě | Mléko kondenzované slazené |