Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené zelí - zadělávané)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 116 kJ /
506 kcal
Bílkoviny40,40 g
– z toho živočišné bílkoviny31,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,40 g
Tuky18,54 g
– nasycené10,48 g
– nenasycené7,88 g
–– mononenasycené2,44 g
–– polynenasycené5,44 g
––– omega 30,17 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,00 g
Sacharidy36,50 g
– cukry16,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hlávkového zelí (lze bílé i červené), očištěné, bez košťálu Zelí bílé čerstvé 500 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
sádlo, uzený špek nebo olej Špek
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
cca 3 stroužky 3 stroužky česneku, dle chuti
400-500 ml 400-500 ml vývaru Vývar hovězí 450 ml
cca 1,5 lžíce cca 1,5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
200 g 200 g paprikové klobásy nebo ostravské, moravské Klobása 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.