Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-sýrová krémová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 656 kJ /
874 kcal
Bílkoviny73,26 g
– z toho živočišné bílkoviny63,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,27 g
Tuky44,11 g
– nasycené28,73 g
– nenasycené14,73 g
–– mononenasycené8,23 g
–– polynenasycené6,50 g
––– omega 31,00 g
Vláknina29,67 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,81 g
Sůl3,78 g
Sacharidy32,46 g
– cukry13,59 g
––– laktóza2,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velká bulva celeru Celer bulva čerstvá 540 g
2,5 litru 2,5 litru vývaru Vývar hovězí 2500 ml
135 g 135 g taveného sýra Sýr tavený 135 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky curry koření Pepř černý 2.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky granulovaného česneku Česnek sušený 1.25 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.