Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s knedlíčky z vinné klobásy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 203 kJ /
1 005 kcal
Bílkoviny49,95 g
– z toho živočišné bílkoviny41,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,55 g
Tuky53,92 g
– nasycené32,25 g
– nenasycené21,29 g
–– mononenasycené7,78 g
–– polynenasycené13,51 g
––– omega 30,55 g
Vláknina13,29 g
Cholesterol 106 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,10 g
Sacharidy75,18 g
– cukry17,88 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší kapusty Kapusta hlávková čerstvá
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
cca 200 g 200 g vinné klobásy Klobása vinná 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 PL 1 PL sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1/2 KL 1/2 KL drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 PL 2 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olej nebo sádlo Olej řepkový
1,5 l 1,5 l vývaru Vývar hovězí 1500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.