Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 386 kJ /
570 kcal
Bílkoviny17,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,52 g
Tuky16,47 g
– nasycené7,66 g
– nenasycené8,40 g
–– mononenasycené6,07 g
–– polynenasycené2,34 g
––– omega 30,03 g
Vláknina22,11 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy78,60 g
– cukry14,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 300 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kvalitní klobása Klobása
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce hrubé krupice Krupice pšeničná hrubá 30 g
sůl Sůl mořská
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
majoránka Majoránka sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
zeleninový vývar Vývar zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.