Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 386 kJ / 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,52 g |
Tuky | 16,47 g |
– nasycené | 7,66 g |
– nenasycené | 8,40 g |
–– mononenasycené | 6,07 g |
–– polynenasycené | 2,34 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 22,11 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 78,60 g |
– cukry | 14,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 kvalitní klobása | Klobása | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce hrubé krupice | Krupice pšeničná hrubá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
majoránka | Majoránka sušená | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový |