Nutriční hodnoty (Buchty s blumami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 11 247 kJ / 2 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,75 g |
Tuky | 88,46 g |
– nasycené | 48,83 g |
– nenasycené | 34,07 g |
–– mononenasycené | 27,76 g |
–– polynenasycené | 6,30 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 12,68 g |
Cholesterol | 642 mg |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 413,17 g |
– cukry | 122,86 g |
––– laktóza | 10,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
100 g 100 g hladké kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 100 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
21 g 21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
200 ml 200 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
80 g 80 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 80 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
10 10 blum | Bluma čerstvá | |
vejce | Vejce slepičí | |
mák | Mák modrý | |
moučkový cukr s vanilkou (po upečení) | Cukr bílý |