Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s kukuřicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 050 kJ /
1 446 kcal
Bílkoviny30,02 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,98 g
Tuky142,85 g
– nasycené20,52 g
– nenasycené105,06 g
–– mononenasycené35,43 g
–– polynenasycené69,63 g
––– omega 31,58 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 972 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,63 g
Sacharidy9,15 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 konzerva tuňáka (185 g) Tuňák ve vlastní šťávě
3 3 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 210 g
1 malá konzerva 1 malá konzerva kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 1 cibule nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
2 2 lahůdkové cibulky s natí Cibulka jarní čerstvá
150 ml 150 ml majonézy Majonéza 150 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.