Nutriční hodnoty (Tuňákový salát s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 142,85 g |
– nasycené | 20,52 g |
– nenasycené | 105,06 g |
–– mononenasycené | 35,43 g |
–– polynenasycené | 69,63 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 972 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 9,15 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 konzerva tuňáka (185 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
3 3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
1 malá konzerva 1 malá konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 cibule nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 lahůdkové cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
150 ml 150 ml majonézy | Majonéza | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |