Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednohubky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 737 kJ /
2 088 kcal
Bílkoviny98,34 g
– z toho živočišné bílkoviny94,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,44 g
Tuky164,55 g
– nasycené100,24 g
– nenasycené61,53 g
–– mononenasycené44,68 g
–– polynenasycené16,85 g
––– omega 30,57 g
Vláknina7,84 g
Cholesterol 725 mg
Sodík 4,96 g
Sůl12,20 g
Sacharidy49,58 g
– cukry26,45 g
––– laktóza13,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tvrdého sýru vcelku Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
200 g 200 g debrecínky (nebo šunky vcelku) Párek vepřový 200 g
100 g 100 g klobásy Klobása 100 g
120 g 120 g uzených konzervovaných slávek Slávky neloupané 120 g
8 plátků 8 plátků slunečnicového chleba Chléb žitno-slunečnicový celozrnný
8 plátků 8 plátků veky Veka
8 plátků 8 plátků knackebrotu Knäckebrot pšeničný
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
2 2 mandarinky čerstvé Mandarinka čerstvá
8 kusů 8 kusů oliv Olivy čerstvé zralé
1 1 syrová paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1 1 menší ředkev Ředkev bílá čerstvá
2 listy 2 listy salátu Salát hlávkový čerstvý
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.