Nutriční hodnoty (Jednohubky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 737 kJ / 2 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,44 g |
Tuky | 164,55 g |
– nasycené | 100,24 g |
– nenasycené | 61,53 g |
–– mononenasycené | 44,68 g |
–– polynenasycené | 16,85 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 725 mg |
Sodík | 4,96 g |
Sůl | 12,20 g |
Sacharidy | 49,58 g |
– cukry | 26,45 g |
––– laktóza | 13,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tvrdého sýru vcelku | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
200 g 200 g debrecínky (nebo šunky vcelku) | Párek vepřový | 200 g |
100 g 100 g klobásy | Klobása | 100 g |
120 g 120 g uzených konzervovaných slávek | Slávky neloupané | 120 g |
8 plátků 8 plátků slunečnicového chleba | Chléb žitno-slunečnicový celozrnný | |
8 plátků 8 plátků veky | Veka | |
8 plátků 8 plátků knackebrotu | Knäckebrot pšeničný | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
2 2 mandarinky čerstvé | Mandarinka čerstvá | |
8 kusů 8 kusů oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 syrová paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 menší ředkev | Ředkev bílá čerstvá | |
2 listy 2 listy salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |