Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-jáhlové karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 440 kJ /
344 kcal
Bílkoviny16,09 g
– z toho živočišné bílkoviny10,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,31 g
Tuky16,78 g
– nasycené7,39 g
– nenasycené6,55 g
–– mononenasycené5,20 g
–– polynenasycené1,36 g
––– omega 30,12 g
Vláknina10,88 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 259 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy27,96 g
– cukry9,81 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hrníček hrníček uvařených jáhel Jáhly
sůl a pepř Pepř černý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
máslo Máslo kravské
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.