Nutriční hodnoty (Celerovo-jáhlové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,31 g |
Tuky | 16,78 g |
– nasycené | 7,39 g |
– nenasycené | 6,55 g |
–– mononenasycené | 5,20 g |
–– polynenasycené | 1,36 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 10,88 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 27,96 g |
– cukry | 9,81 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrníček hrníček uvařených jáhel | Jáhly | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
máslo | Máslo kravské | |
olej na smažení | Olej řepkový |