Nutriční hodnoty (Králík pikant Piri Piri)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 016 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,63 g |
Tuky | 12,73 g |
– nasycené | 1,23 g |
– nenasycené | 10,88 g |
–– mononenasycené | 7,33 g |
–– polynenasycené | 3,54 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,20 g |
– cukry | 22,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 králičí stehna | Králík stehna | |
8 8 delších špalíčků špeku | Špek | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 kapie (použila jsem červenou) | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 2 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
3 lžíce 3 lžíce omáčky Piri Piri (je hodně ostrá) | ||
1 sklenka 1 sklenka rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | |
1 sklenka 1 sklenka bambusových výhonků (použila jsem plátky) | Bambusové výhonky čerstvé | |
voda na podlití | Voda | |
plátek plátek másla na zjemnění | Máslo kravské | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |