Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 451 kJ /
347 kcal
Bílkoviny5,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,56 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené0,88 g
–– mononenasycené0,42 g
–– polynenasycené0,46 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,30 g
– cukry16,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/4 l 1/4 l těžkého červeného vína Víno červené suché 250 ml
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
1 lžička 1 lžička drceného rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
1 špetka 1 špetka pálivé papriky Paprika pálivá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.