Nutriční hodnoty (Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 451 kJ / 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,42 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,30 g |
– cukry | 16,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1/4 l 1/4 l těžkého červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
1 lžička 1 lžička drceného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
1 špetka 1 špetka pálivé papriky | Paprika pálivá |