Nutriční hodnoty (Bramborové vafle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 758 kJ / 1 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,84 g |
Tuky | 34,96 g |
– nasycené | 8,08 g |
– nenasycené | 18,46 g |
–– mononenasycené | 12,18 g |
–– polynenasycené | 6,28 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 26,72 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 320,98 g |
– cukry | 9,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
100 g 100 g škrobu | Bramborový škrob | 100 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
8 lžic 8 lžic jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 120 g |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu (na jemno nasekané lístky) | Rozmarýn sušený | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |