Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečeného květáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie235 kJ /
56 kcal
Bílkoviny0,07 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,07 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,67 g
– nenasycené2,33 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
květák Květák čerstvý
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kari Kari
mletá paprika Paprika červená sušená
2 l 2 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 2000 ml
smetana Smetana kravská sladká 12%
hraška na zahuštění (nebo jíška) Hraška
špetka špetka kajenského pepře Chilli paprička mletá
pečený květák Květák čerstvý
smetana Smetana kravská sladká 12%
nasekaná petrželka nebo pažitka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.