Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 852 kJ /
443 kcal
Bílkoviny16,74 g
– z toho živočišné bílkoviny8,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky14,92 g
– nasycené6,22 g
– nenasycené6,14 g
–– mononenasycené4,96 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,05 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy59,16 g
– cukry0,06 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí skelety Droby kuřecí směs
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
cibule Cibule čerstvá
česnek Česnek čerstvý
kořenová zelenina Mrkev čerstvá
80 g 80 g krupice (podle potřeby) Krupice pšeničná hrubá 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
2 lžičky 2 lžičky vody Voda 10 ml
nasekaná petrželka nebo pažitka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.