Nutriční hodnoty (Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 852 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 14,92 g |
– nasycené | 6,22 g |
– nenasycené | 6,14 g |
–– mononenasycené | 4,96 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 59,16 g |
– cukry | 0,06 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
cibule | Cibule čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
80 g 80 g krupice (podle potřeby) | Krupice pšeničná hrubá | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
2 lžičky 2 lžičky vody | Voda | 10 ml |
nasekaná petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |