Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s vločkami a klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 632 kJ /
390 kcal
Bílkoviny7,96 g
– z toho živočišné bílkoviny6,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky34,93 g
– nasycené16,05 g
– nenasycené18,18 g
–– mononenasycené12,82 g
–– polynenasycené5,36 g
––– omega 31,31 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,79 g
– cukry0,66 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 0,5 ks cca 0,5 ks středně velké kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
3-4 3-4 lžíce ovesných vloček Vločky ovesné
cca 1 l 1 l vývaru (zeleninový nebo masový Vývar hovězí 1000 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
muškátový květ na špičku nože na špičku nože Muškát květ sušený
klobása dle chuti: papriková, domácí maďarská... Klobása

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.