Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný / hruškový krémový sen - řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 266 kJ /
4 844 kcal
Bílkoviny124,98 g
– z toho živočišné bílkoviny100,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,08 g
Tuky270,83 g
– nasycené131,07 g
– nenasycené116,70 g
–– mononenasycené92,83 g
–– polynenasycené23,87 g
––– omega 36,10 g
Vláknina32,20 g
Cholesterol 1,87 g
Sodík 1,15 g
Sůl2,55 g
Sacharidy460,50 g
– cukry291,33 g
––– laktóza32,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
160 g 160 g cukru krupice Cukr bílý 160 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
70 ml 70 ml vlažné vody Voda 70 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
necelý prášek do pečiva Kypřící prášek
1 kg 1 kg jablek (hrušek) oloupaných, nastrouhaných - čistá váha Jablko čerstvé 1000 g
0,5 0,5 balení vanilkového pudinku Puding v prášku 20 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
pečící papír na vyložení plechu
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
1 1 ztužovač šlehačky - není nutný, pokud máme vysokoprocentní smetanu Ztužovač šlehačky
250 g 250 g měkké tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
200 g 200 g pomazánkové máslo přírodní, nebo o jeden tvaroh navíc Pomazánka mléčná 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
moučkový cukr dle chuti Cukr bílý
pečící papír na vyložení plechu
skořice mletá nebo kakao Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.