Nutriční hodnoty (Salát z čínského zelí s vejci a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 397 kJ / 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,60 g |
Tuky | 23,99 g |
– nasycené | 6,07 g |
– nenasycené | 12,53 g |
–– mononenasycené | 8,43 g |
–– polynenasycené | 4,10 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 39,40 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 76,72 g |
– cukry | 47,47 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky menšího čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 1500 g |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 větší grilované nebo vařené kuřecí prso | ||
2 2 větší kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 kelímek 1 kelímek (150 g) řeckého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 10 ml |
2 lžičky 2 lžičky citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |