Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinkový řez s třepacím krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 038 kJ /
1 443 kcal
Bílkoviny49,47 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,07 g
Tuky61,04 g
– nasycené10,96 g
– nenasycené37,76 g
–– mononenasycené27,96 g
–– polynenasycené9,80 g
––– omega 31,99 g
Vláknina2,30 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 562 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy172,80 g
– cukry62,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
4 lžíce 4 lžíce pískového cukru Cukr bílý 60 g
4 lžíce 4 lžíce vlažné převařené vody Voda 72 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
5 lžic 5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
pikantní marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
2 2 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
2 2 mandarinkové kompoty malé 300 ml Mandarinka zavařená
2 2 vanilkové pudinky Dr.Oetker Créme Olé - za studena bez vaření Puding v prášku 80 g
1 1 zakysaná smetana - 200 g Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 tvaroh - vanička Tvaroh polotučný
1 1 velká plechovka mandarinek na ozdobu Mandarinka čerstvá
čokoládová poleva na ozdobu Čokoládová poleva
cukr dle vlastní chuti - já jsem cukr nedávala, chtěla jsem spíše trochu nakyslejší krém. Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.