Nutriční hodnoty (Paprikový guláš s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 076 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,66 g |
Tuky | 13,78 g |
– nasycené | 3,32 g |
– nenasycené | 7,09 g |
–– mononenasycené | 5,83 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 22,55 g |
– cukry | 16,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové plece nebo drůbeží či králičí maso | Vepřová plec | 300 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
1 1 cibule - velká | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
150 g 150 g papriky - mix bílé a červené | Paprika bílá čerstvá | 150 g |
150 g 150 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
jíška na zahuštění | Jíška máslová |