Nutriční hodnoty (Zapečený květák s těstovinami a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 782 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,98 g |
Tuky | 66,91 g |
– nasycené | 28,94 g |
– nenasycené | 26,58 g |
–– mononenasycené | 22,10 g |
–– polynenasycené | 4,48 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 11,45 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,69 g |
Sacharidy | 207,65 g |
– cukry | 22,75 g |
––– laktóza | 13,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g |
1/2 1/2 menšího květáku | Květák čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2 hrsti 2 hrsti mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
máslo na vymazání misek | Máslo kravské |