Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dezerty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie15 989 kJ /
3 822 kcal
Bílkoviny77,85 g
– z toho živočišné bílkoviny60,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,96 g
Tuky181,47 g
– nasycené54,69 g
– nenasycené106,86 g
–– mononenasycené78,20 g
–– polynenasycené28,65 g
––– omega 33,88 g
Vláknina15,79 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 776 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy461,34 g
– cukry361,47 g
––– laktóza14,71 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 bílků - sníh Vaječný bílek 198 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
8 lžic 8 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 88 g
3 dl 3 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
200 g 200 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 200 g
100 g 100 g 100% tuku Margarín 100 g
1/4 l 1/4 l Rama Cremfine Margarín máslový
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
trochu trochu kakaa Kakao prášek
1 balíček 1 balíček červené dortové želatiny Želatina cukrářská 10 g
1/4 l 1/4 l kompotové šťávy Šťáva z kompotu 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.