Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šafránové rizoto se sýrem Grana Padano)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 411 kJ /
815 kcal
Bílkoviny11,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,01 g
Tuky9,25 g
– nasycené5,88 g
– nenasycené3,57 g
–– mononenasycené2,82 g
–– polynenasycené0,75 g
––– omega 30,05 g
Vláknina3,12 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy131,00 g
– cukry7,33 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g rýže arborio Rýže bílá 150 g
300-500 ml 300-500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 400 ml
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 šálek 1 šálek bílého vína Víno bílé suché 250 ml
olivový olej Olej olivový
sůl, pepř Pepř černý
špetka špetka šafránu Šafrán sušený
sýr grana padano (nebo parmezán) Parmezán
bazalka na ozdobu (nemusí být) Bazalka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.