Nutriční hodnoty (Tykvový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 061 kJ / 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,10 g |
Tuky | 34,12 g |
– nasycené | 2,72 g |
– nenasycené | 29,75 g |
–– mononenasycené | 21,09 g |
–– polynenasycené | 8,66 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,05 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g tykve (může být i máslová tykev) | Dýně čerstvá | 400 g |
2-3 2-3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
sůl | Sůl mořská |