Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 061 kJ /
493 kcal
Bílkoviny6,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,10 g
Tuky34,12 g
– nasycené2,72 g
– nenasycené29,75 g
–– mononenasycené21,09 g
–– polynenasycené8,66 g
––– omega 32,71 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,05 g
– cukry12,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g tykve (může být i máslová tykev) Dýně čerstvá 400 g
2-3 2-3 nakládané okurky Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 nakládaná kapie Paprika červená sterilovaná
1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru Kopr nať čerstvý 15 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.