Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 030 kJ /
1 202 kcal
Bílkoviny165,03 g
– z toho živočišné bílkoviny159,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,33 g
Tuky36,90 g
– nasycené13,63 g
– nenasycené15,29 g
–– mononenasycené12,06 g
–– polynenasycené3,23 g
––– omega 30,47 g
Vláknina12,63 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 946 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy48,15 g
– cukry8,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jehněčího masa Jehněčí kýta 500 g
300 g 300 g jehněčích jater Játra vepřová 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
½ l žičky žičky zázvoru Zázvor sušený
½ l žičky žičky mletého kmínu Kmín mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 5 g
4 lžíce 4 lžíce čerstvě strouhaného křenu Křen čerstvý 60 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.