Nutriční hodnoty (Zapečené gnocchi se sýrem a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 420 kJ / 2 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,30 g |
Tuky | 87,34 g |
– nasycené | 55,58 g |
– nenasycené | 28,26 g |
–– mononenasycené | 24,35 g |
–– polynenasycené | 3,91 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 17,30 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 6,73 g |
Sůl | 17,25 g |
Sacharidy | 207,12 g |
– cukry | 34,04 g |
––– laktóza | 9,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bramborových noků | Noky | 500 g |
300 g 300 g mraženého listového špenátu | Špenát mražený | 300 g |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
70 g 70 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 70 g |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hrst hrst sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
6 6 keříkových rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
pepř | Pepř černý | |
chilli koření | Chilli paprička mletá | |
olej | Olej řepkový |