Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankové rizoto se žampiony a špenátem na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 551 kJ /
1 088 kcal
Bílkoviny37,46 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,46 g
Tuky5,48 g
– nasycené1,32 g
– nenasycené3,84 g
–– mononenasycené1,64 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,12 g
Vláknina39,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy172,10 g
– cukry7,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g pohanky Pohanka loupaná 200 g
olivový olej Olej olivový
pórek Pórek čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
200 g 200 g špenátu Špenát čerstvý 200 g
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
tvrdý sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.