Nutriční hodnoty (Pohankové rizoto se žampiony a špenátem na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 551 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,46 g |
Tuky | 5,48 g |
– nasycené | 1,32 g |
– nenasycené | 3,84 g |
–– mononenasycené | 1,64 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 39,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 172,10 g |
– cukry | 7,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g pohanky | Pohanka loupaná | 200 g |
olivový olej | Olej olivový | |
pórek | Pórek čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
200 g 200 g špenátu | Špenát čerstvý | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
tvrdý sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |