Nutriční hodnoty (Křehký rybízový koláč se sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 265 kJ / 3 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,85 g |
Tuky | 137,60 g |
– nasycené | 82,70 g |
– nenasycené | 49,56 g |
–– mononenasycené | 42,63 g |
–– polynenasycené | 6,94 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 41,70 g |
Cholesterol | 642 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,32 g |
Sacharidy | 445,43 g |
– cukry | 240,78 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
150 g 150 g změklého másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 150 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu (nebo zakysané smetany) | Rum | 17 ml |
3 lžíce 3 lžíce strouhanky na posyp těsta | Strouhanka pšeničná | 45 g |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
600 g 600 g mraženého rybízu | Rybíz červený čerstvý | 600 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |